Home Agenda Assumburgloop

Assumburgloop

De lopers van de tien kilometer lopen twee ronden door park Assumburg, daarna de Zuidermaatweg richting de Broekpolder. Hier wordt een kleine lus gelopen. Daarna lopen ze weer terug naar het park en de finish op het ijsbaan terrein van waar ook gestart is. Speciaal voor de jeugd t/m 15 jaar is er een loop over 2,5 km Het parkoers van de 2,5 km bestaat uit een ronde door het park met ook de start en finish op het ijsbaanterrein.

De inschrijving is vanaf 9.30 uur in het clubgebouw van de ijsclub aan de Adelaertlaan nr 5 in park Assumburg te Heemskerk. Het inschrijfgeld voor de 2,5 km is € 2,50 en voor de 10 km € 4,00.

De start van de 10 km is om 10.30 uur en de start van de 2,5 km is om 10.45 uur.

Voor de eerste drie aankomende heren en dames op de 10 km en jongens en meisjes op de 2,5 km is er een herinneringsbeker. De uitreiking hiervan vindt plaats direct na afloop van de 10 km in/bij bij het clubgebouw van de ijsclub.

Het clubhuis kunt u gemakkelijk vinden: route A9 (afslag Heemskerk volg Heemskerk 2e afslag rotonde (Communicatieweg) na 250 m rechts af de Adeleartlaan op.

Bij het evenement zijn de covidmaatregelen van toepassing. Voor meer info zie: www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cultuur-uitgaan-en-sport/sport. Zie ook www.ijsclubkeesjongert.nl Voor meer informatie paulaveldhuijs@gmail.com

Datum

zo 05 september 2021
Verlopen!

Tijd

09:30 - 13:00

Meer informatie

Meer informatie

Locatie

IJsclub Kees Jongert
Categorie
Meer informatie
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *