Home Workshop Beeldende workshop voor senioren

Beeldende workshop voor senioren

Beeldende workshops voor senioren

Omdat veel mensen thuis zitten vanwege de coronamaatregelen biedt Cultuurhuis Heemskerk vanaf dinsdag 25 januari een vervolg serie online beeldende workshops aan. De serie die afgelopen april werd uitgevoerd was erg succesvol dus we hopen ook nu weer op veel deelnemers. De workshops worden gegeven door Nanneke Bastiaan en hebben de volgende onderwerpen:

• Collagetechnieken (2 lessen)
• Het tekenen van zilver en glas (en andere glimmende voorwerpen) met potlood en pastelkrijt (2 lessen)

De workshops worden aangeboden via instructiefilms waarvan de deelnemers de linkjes krijgen toegezonden nadat ze zich hebben aangemeld bij mark@cultuurhuisheemskerk.nl. Met die instructiefilmpjes op YouTube kunnen de deelnemers in principe zelf aan de slag op ieder gewenst moment.
Komen we toch een beetje bij elkaar …

Juist het samen bezig zijn is wat we nu missen, daarom biedt het cultuurhuis ook de mogelijkheid om rond ieder filmpje mee te doen met een online live workshop van Nanneke via het programma Zoom. Op vier dinsdagmiddagen, 25 januari, 1, 8 en 15 februari geeft Nanneke van 13.30-15.00 uur extra instructies en tips. Na aanmelding krijg je een link toegestuurd waarmee je kan inloggen in het programma Zoom. De deelnemers kunnen elkaars bewonderen en tips uitwisselen. Zo zijn we toch een beetje bij elkaar in deze rare tijd.

Deelname aan deze workshops is gratis indien je zelf voor alle benodigde materialen zorgt. Voor de vier workshops is benodigd: Rode-, gele-, blauwe- en witte acrylverf, aquarelpotloden, penseel, mix media papier, behanglijm, oude tijdschriften en eventueel vliegerpapier (niet echt nodig maar wel leuk voor het effect).
Gemak dient de mens

Indien gewenst kunnen de materialen ook besteld worden waarna het Cultuurhuis Heemskerk deze persoonlijk langs komt brengen. De kosten voor een pakket voor een deelnemer bedragen € 25,-. Voor bijvoorbeeld verzorgingscentra waar meerdere deelnemers tegelijkertijd actief zullen zijn kan het cultuurhuis een pakket met alle materialen voor 5 personen aanbieden voor totaal € 100,-. Het bestellen van de materialen kan tot 20 januari via het mailadres mark@cultuurhuisheemskerk.nl.

Datum

di 25 januari 2022
Verlopen!

Tijd

13:30 - 15:00
Categorie
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord