Home Workshop Buitenyoga Hatha met Nicolette

Buitenyoga Hatha met Nicolette

Yoga in de kasteeltuin bij Slot Assumburg in Heemskerk – Elke maandagochtend vanaf 25 mei 10.15 uur met Nicolette. In 2016 hebben we hier eerder lesgegeven, het is zo’n fijne plek! Dankbaar maken we dan ook deze zomer gebruik van deze fijne omgeving. Als het weer niet goed genoeg is, kijken we of we een andere moment vinden in die week.

Buitenyoga Ajna Tempel
We zijn enorm blij dat we weer yoga kunnen gaan doen in een groep. De Live online lessen zijn ook fijn, maar wat kijken we er naar uit om jullie weer te zien! Er zullen vaste buiten lessen op het rooster staan (gaan door bij geschikt weer), maar soms verschijnen er extra lessen op het rooster. Houd dat dus goed in de gaten. We delen ook alles op social media.

Spelregels
-We mogen gebruik maken van verschillende locaties, we houden ons dan ook netjes aan de regels.
-Ook al is de les buiten, kom NIET wanneer je (milde) klachten hebt zoals hoesten, verkoudheid, zere keel en/of koorts.
-Kom niet te laat, maar ook niet te vroeg. Je kunt 10 minuten van te voren een plekje uitkiezen.
-We houden 1,5 meter afstand. Handig te weten: de meeste yogamatten zijn 183 cm lang.
-Je neemt je eigen mat, kussentje en/of andere yogaspullen mee (tip voor het strand: gebruik een oude mat of grote handdoek)
-Houd rekening met het weer, eventueel een extra vest of juist zonnebrand en een petje tegen de zon.
-De lessen gaan door bij geschikt weer. Houd dit ook zelf in de gaten. Check een uur van te voren het rooster om te zien of er eventuele veranderingen zijn.
-Ook zullen de lessen aangepast worden aan het weer. Als het warm is, doen we het wat rustiger aan. Bij koeler weer wordt de les actiever.
-Er is geen gebruik van toilet, houd daar rekening mee.
-Na de les ga je direct weer naar huis toe.
-Je boekt de buitenlessen via Fitmanager.
-Het aantal plekken is beperkt (verschilt per locatie), reserveren verplicht. Je kunt tot 2 uur van te voren annuleren, anders brengen we extra administratiekosten in rekening.
-De buitenyoga lessen zijn te volgen met je abonnement.
-Heb je geen abonnement, koop dat een 5 strippenkaart voor € 50,- (2 maanden geldig na dag van aankoop). Restitutie is niet mogelijk.

HATHA
Van de Hatha les zijn er verschillende varianten. In een Hatha les gaat het om verdieping in de houdingen. We staan langer stil in een houding en houden daarbij de focus op het lichaam en de ademhaling. Hatha wordt de meest traditionele vorm van yoga genoemd. Het activeert en harmoniseert fijnstoffelijke energiestromen (prana) in het lichaam. In de les leer je je lichaam te ontdekken, accepteren en te beleven in het moment. Want alleen door het lichaam te beheersen open je de geest tot hogere kennis. De relax hatha les is een rustigere variant en ook geschikt voor senioren. Bij de mindful hatha worden oefeningen toegepast vanuit de mindfulness.
Voor wie geschikt: Voor iedereen ook beginners.

Datum

ma 31 augustus 2020
Verlopen!

Tijd

10:15 - 11:15

Meer informatie

Meer informatie

Locatie

Kasteeltuin Assumburg
Tolweg 9a
Categorie
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord