Home Muziek Uitgaan Podium Laurentz – Californicated en Blink 182 Tribute

Podium Laurentz – Californicated en Blink 182 Tribute

Hoog tijd voor een alternatieve 90’s/00’s avond bij Podium Laurentz! Californicated (bekend van SBS-programma Battle of the bands) en Blink 182 Tribute komen naar Heemskerk.

Californicated: A Tribute to Red Hot Chili Peppers
De in 2020 in Noord-Brabant opgerichte band ‘Californicated’ is dé nieuwste Nederlandse Red Hot Chili Peppers Tributeband. De mannen van Californicated brengen op hun eigenunieke manier de live-set van de Peppers tot leven.

De band rockt het repertoire van de Red Hot Chili Peppers, van de alom bekende klassiekers, zoals “Under the Bridge”,“Californication” en “Give it Away”, tot de laatste nieuwe hits van “Unlimited Love” zoals “Black Summer”, “WhatchuThinkin” en “These are the ways”. Hun show is voor elke muziekliefhebber wat wils!

Californicated doet er alles aan om een zo authentiek mogelijk geluid te reproduceren. Als mega-fans spelen ze met dezelfde instrumenten als die van de Peppers zelf. Of het nou gaat om de AAX cymbals van Chad, de sunburst Fender Stratocasterzoals die van Frusciante of de exacte basgitaren van Flea: Californicated heeft het!

Californicated is ontstaan uit liefde voor de Red hot Chili Peppers. Hun frisse, jonge blik op de klassieke hits van deze wereldsterren, in combinatie met hun onuitputtelijke energie en toewijding zorgt voor een show die je niet mag missen!

Blink-182 Tribute
Europa’s allergrootste eerbetoon aan de foute 90’s is weer terug op tour! Hun uitverkochte debuut in Melkweg Amsterdam smaakte naar meer. Mega-hits als ‘All The Small Things’ en ‘What’s My Age Again’ vliegen je razendsnel om de oren in deze knalfuif van een live show vol nostalgie, slechte grappen en keiharde klassiekers die het publiek voluit meezingt. Dus trek je stoute Vans of All-Stars maar aan en bereid je beste kickflip voor, want je alternatieve jaren roepen je luidkeels terug!

Programma
20.00 uur deuren
20.15 uur Californicated
22.00 uur Blink 182 Tribute

Tickets
€17,50 in de voorverkoop
€20,- aan de deur

Datum

za 18 november 2023

Tijd

20:00

Kosten

€15.00

Meer informatie

Meer informatie

Locatie

Laurentz
Anthonie Verherentstraat 1
Categorie
Meer informatie
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter