Home Muziek De Deik – VOL
De Deik

De Deik – VOL

VOL
Wat hebben we het allemaal gemist, live muziek! We gaan voorzichtig weer een start maken. De spits wordt afgebeten door een akoestisch optreden van De Deik!
Na drie “eenmalige” succesvolle optredens in 2008 kruipt het bloed waar het niet gaan kan. Met een kleinere maar niet minder enthousiaste bezetting wordt het repertoire van – toch wel – een van Neerlands grootste bands uit de kast getrokken voor een volle avond bekende meezingers en swingende hits van niemand minder dan De Dijk.
Vanwege de corona maatregelen zal het voorlopig net even anders gaan dan jullie van ons gewend zijn. Om zoveel mogelijk mensen de kans te geven om te genieten van de muziek zal De Deik een middag en een avond optreden geven!
Wees er snel bij, er zijn maximaal 26 zitplaatsen. In verband met de maatregelen zijn de zitplaatsen per tweetal.
Wij verzoeken iedereen om tijdens, voor en na het optreden op zijn/haar zitplaats te blijven zitten en niet met stoelen te gaan schuiven.
Omdat het café niet meer zo gezellig vol kan staan zoals voorheen starten wij met een kaartverkoop. De kaarten bedragen € 17,50 per stuk. Dit bedrag bestaat uit 4 consumpties (bier (m.u.v. speciaal bier), fris, wijn of binnenlands gedistilleerd) en een bijdrage voor de band.
Zaal open 15.30 uur
Optreden band 16.00 uur – 18.00 uur
Zaal gesloten 19.00 uur
Zaal open 19.30 uur
Aanvang band 20.00 uur – 22.00 uur VOL!
Bestel je kaarten snel via reserveringen@cafe-lokaal.nl en geef hierbij aan of je voor de middag of avond wilt reserveren.
Via een betaalverzoek zullen wij u vragen om € 17,50 per kaartje naar ons over te maken.

Datum

zo 20 september 2020
Verlopen!

Tijd

15:30

Kosten

€17,50

Meer informatie

Meer informatie

Locatie

Café Lokaal
Anthonie Verherentstraat 5
Categorie
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord