Home Muziek Deborah Carter & Zandscape

Deborah Carter & Zandscape

Laurentz van start met Deborah Carter & Zandscape

Deborah J. Carter is een internationaal actieve jazzvocaliste met diverse CD’s op haar naam. Ze toerde met haar eigen groep in veel landen zoals Japan, China, Spanje, Duitsland, Venezuela, Colombia, Azerbeidzjan en vele anderen. In Nederland was en is zede afgelopen jarenregelmatig te horen inde theaters met New York Round Midnight, Ben van den Dungen en Michael Varekamp. Ze werkt ook veelvuldig samen met (radio) orkesten en bigbands, waaronder het Metropole Orkest, de Hessische Rundfunk en het Berlin Opera Orchestra And Bigband.

Deborah wordt begeleid door Zandscape, de groep van bassist Mark Zandveld, met wie ze een live CD opnam. Met vibrafonist Gunnar Graafmans, gitarist Jeen Rabs, en drummer Jurjen Bakker, heeft deze combinatie een uniek transparant geluid. In dit concert wordt repertoire te horen gebracht van Deborah’s diverse CD’s, aangevuld met nieuw materiaal voor een komend project: een tribute to ChickCorea.

Met trots presenteert Jazzclub Laurentz haar eerst gast ‘Deborah J. Carter’ in de gezellige zaal van podium Laurentz op zondag 10 oktober van 15.30 tot 18.00 uur. Deur open om 15.00 uur. Elke tweede zondag van de maand ontvangt Jazzclub Laurentz een andere verassende gast.

Meer informatie en kaarten zijn te verkrijgen via www.cultuurhuisheemskerk.nl. Kijk in de agenda van de website of op de pagina van Podium Laurentz. Aan de deur wordt uw coronatoegangsbewijs, identiteit en uiteraard toegangsbewijs gecheckt.

 

Datum

zo 10 oktober 2021
Verlopen!

Tijd

15:30 - 18:00

Meer informatie

Meer informatie

Locatie

Laurentz
Anthonie Verherentstraat 1
Categorie
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord