Home Excursie Excursie nacht van de vleermuis

Excursie nacht van de vleermuis

Excursie nacht van de Vleermuis 28 augustus 2021 vanaf het Koetshuijs te Heemskerk
In het weekend van 28 en 29 augustus wordt de jaarlijkse ‘Nacht van de Vleermuis’ georganiseerd. Door heel Europa zijn dit weekend verschillende activiteiten rondom het bestaan van de vleermuis gepland. Een kans om meer te weten te komen over vleermuizen en ze zelfs te horen en te zien!
NME Beverwijk en Heemskerk organiseert dit weekend een vleermuisexcursie. Op zaterdag 28 augustus start de vleermuisexcursie vanaf t Koetshuijs, Tolweg 9a te Heemskerk bij kasteel Assumburg. De excursies start om 20.30 uur en eindigt rond 22.00 uur. Hoor de dieren met elkaar communiceren en wellicht ontmoet u een paar echte “nachtbrakers”.
Deelname aan de excursie is gratis en is geschikt voor deelnemers vanaf 11 jaar en ouder. Dit is een excursie zonder verlichting maar met spannende waarnemingen. Dus laat je zaklamp thuis en trek onopvallende, geruisloze kleding aan. Denkt u ook aan goede schoenen en eventueel een regenjas. U kunt zich opgeven via www.nmebeverwijkheemskerk.nl/vleermuis, deelname is gratis en er zijn slechts 15 plaatsen beschikbaar.

Datum

za 28 augustus 2021
Verlopen!

Tijd

20:30 - 22:00

Meer informatie

Meer informatie

Locatie

Kasteeltuin Assumburg
Tolweg 9a
Categorie
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord