Home Workshop Photobrandstore Experience Day
Photobrandstore

Photobrandstore Experience Day

We hebben een leuk én verantwoord event voor jullie georganiseerd. Een unieke middag van 13:00 tot 17:00 uur vol met leuke foto-activiteiten in en rond kasteel Assumburg in Heemskerk.

Zo komt fotograaf Gustav Kiburg, om over zijn werk te vertellen én zijn ervaring met je te delen. Zijn specialisme is Wildlife, landschap én low light fotografie. Daarnaast komt Arend Spaans, een veelzijdig fotograaf met specialisme in flitstechnieken, macro- en roofvogelfotografie.

We hebben valkenier Mart Schrieken, die met een tiental roofvogels, een demonstratie geeft. Hier kun je leren met de camera vogels in vlucht goed te fotograferen. We hebben ook weer de reptielenpresentatie van Exotus Serpenti, hier kun je flink oefenen met tele-macro en snelheid. En zie je de slang, kameleon, baardagaam, skink of misschien we de vogelspin van héél dichtbij!

Ook zal ik samen met Hans van der Mast jullie van tips en tricks voorzien tijdens het event. Met handige spiekbriefjes de camera instellen en lekker aan de slag! Loop over onze gadgetboulevard en sales-lounge, probeer objectieven en camera’s uit. Profiteer van unieke aanbiedingen die we samen met onze leveranciers uitsluitend op deze dag voor je maken.

Samen met hostel Kasteel Assumburg zorgen we voor een perfecte organisatie van al dit leuks. Er komt een wandelroute door de verschillende kamers van het Kasteel, waardoor we met kleine groepjes álle ruimte hebben om veilig, leuk en leerzaam met de fotohobby aan de slag kunnen. Ieder groepje krijgt zijn eigen startpunt toegekend, en wij zorgen voor een soepele roulatie tussen de activiteiten. Ook is de bar in het kasteel geopend, en zijn er twee consumpties inbegrepen in de entreeprijs van slechts €19.95

Wil je meedoen op deze leuke middag op zondag 27 september?
Kom snel naar Photobrandstore Heemskerk en koop je kaartje!

Datum

zo 27 september 2020
Verlopen!

Tijd

13:00 - 17:00

Kosten

€19.95

Meer informatie

Meer informatie
Categorie
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord