Home Expositie Expositie ‘Door de lens van Willem Visser – de wonderschone natuur van dichtbij’

Expositie ‘Door de lens van Willem Visser – de wonderschone natuur van dichtbij’

Fotograaf Willem Visser neemt je met zijn natuurfoto’s mee naar de prachtige natuur die zo dichtbij is. Van hooglanders, herten, ijsvogels, vossen tot insecten in de achtertuin.

Over Willem Visser
Willem Visser is een bekende fotograaf uit Heemskerk die veelvuldig in het eerste en laatste uur van de dag te vinden is in het duin- en bosgebied om de prachtige natuur vast te leggen. Eén van zijn natuurprints sierde vorig jaar de kalender van National Geographic. Naast natuurfoto’s legt hij ook mensen vast op foto, zowel in zijn fotostudio als op locatie en maakt hij o.a. de foto’s van de promotiewebsite van de gemeente Heemskerk: www.heemskerkzeevantijd.nl. Ook geeft hij regelmatig fotografie-workshops op scholen en bedrijven en recent is een 6-delige YouTube serie over fotografie uitgekomen waarin Willem zijn expertise deelt over bijvoorbeeld portret-, landschap- en dierenfotografie.

Meer informatie: www.willemvisser.com

Over Stichting Kijk!Heemskerk. 

De stichting organiseert exposities van professionele kunstenaars. Het doel is om inwoners van Heemskerk en omgeving kennis te laten maken met kunst van een brede diversiteit met hoge kwaliteit. Exposities van kunstenaars uit de regio, de provincie of het hele land geven een impuls aan de beleving van kunst en cultuur in Heemskerk.

Datum

di 15 november 2022 - wo 07 december 2022
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Locatie

Gemeentehuis Heemskerk
Maerten van Heemskerckplein 1
Categorie