Home Excursie Fietstocht voor ouderen

Fietstocht voor ouderen

Op Nationale Ouderendag op 1 oktober organiseert Team Sportservice een gratis fietstocht van 25 kilometer met verschillende stops.

Alle fietsende inwoners uit de Gemeente Heemskerk zijn welkom, van elektrisch tot niet elektrisch en van driewielers tot ligfietsen. U kunt gezamenlijk of juist alleen een heerlijk stuk fietsen. Van bewegen in de buitenlucht wordt bijna iedereen vrolijk én het is ook nog eens hartstikke gezond.

Tijdens de tocht krijgen de fietsers een gratis bakje koffie of thee bij Gasterij Kruisberg. Deze activiteit is in samenwerking met de fiets4daagse Heemskerk, Veilig Verkeer Nederland en de Kruisberg.

Het startpunt is bij buurtcentrum het Spectrum. Het adres is Lauraplein 1, 1961 GP in Heemskerk.  De starttijden zijn tussen 09.30 en 10.30 uur.

Aanmelden voor de activiteit is verplicht en kan via buurtsportcoach Winnie Assendelft: wassendelft@teamsportservice.nl of bel naar 0251-254740

Geef aan welke starttijd uw voorkeur heeft. Houd er rekening mee dat u ongeveer tweeënhalf tot drie uur met deze activiteit bezig bent. Wij raden aan om iets te eten en te drinken mee te nemen voor onderweg.

Datum

vr 01 oktober 2021
Verlopen!

Tijd

09:30 - 10:30

Meer informatie

Meer informatie

Locatie

Buurtcentrum Spectrum
Lauraplein 1
Categorie
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord