Fun in the sun

Heb je zin in wat fun? En dan lekker in the sun? Er staan weer leuke activiteiten voor kinderen op het programma. Van trampoline springen diverse workshops tot een stormbaan beklimmen. En van een buitenspeeldag tot even tot rust komen waarbij je alleen hoeft te luisteren naar een mooi boek dat wordt voorgelezen. Leuk toch?

Aanmelden heel graag via www.noordhollandactief.nl. Hier vind je ook het laatste nieuw over de activiteit en de mogelijke kosten van deelname. Doe je mee?

MET Heemskerk, Cultuurhuis Heemskerk, Bibliotheek IJmond-Noord en Team Sportservice hebben een leuk programma samengesteld voor jeugd t/m 16 jaar. Alle activiteiten zijn gratis maar omdat sommige activiteiten een maximum aantal deelnemers hebben, is aanmelding wenselijk. De activiteiten zijn in en rond het gemeentehuis. Sommige zijn op het veld, andere op het terras van het gemeentehuis, in het cultuurhuis of de bibliotheek. Het hangt mede van het weer af waar de workshop plaats kan vinden.

Elke dag is er tussen 10.00 – 13.00 uur een wisselend aanbod van muziek, dans, knutselen, sport en spel. Zo kun je bijvoorbeeld op maandag je eigen graffiti kunstwerk maken, dinsdag met sportieve spelletjes meedoen, woensdag klimmen en klauteren over de stormbaan of juist lekker dansen en op donderdag een percussie workshop volgen. We sluiten de week op vrijdag af met een familie buitenspeeldag waar de kleinsten ook nog eens lekker voorgelezen kunnen worden. Kortom, voor ieder wat wils!

Alle activiteiten en informatie zijn terug te vinden op de website van www.cultuurhuisheemskerk.nl.

 

Datum

ma - vr 01 - 05 augustus 2022
Verlopen!

Meer informatie

Meer informatie

Locatie

Cultuurhuis Heemskerk
Maerten van Heemskerckplein 5
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord