Home Workshop Grote Tekendag 2021

Grote Tekendag 2021

Grote Tekendag 2021 –  18 september
Schrijf je in voor de drie betaalde masterclasses met lunch (volwassenen) of kom mee doen met de andere gratis workshops voor de gehele familie. Meer nieuws over deze creatieve activiteiten worden de aankomende tijd gedeeld op de Facebookpagina van Heel Heemskerk Tekent. Houd de pagina in de gaten.

Doe mee op zaterdag 18 september tussen 13-16 uur in het centrum van Heemskerk!

Workshop 1
‘BETEKENINGETJES’ door Rien Doorn
Tekenen kan natuurlijk op een oneindig aantal manieren, van uiterst simpel tot onnoemelijk gecompliceerd. Op gebouwen via A4 formaat naar op een rijstkorrel. Een mooie middenweg is een formaat van 5×5 cm. Voordelen: snel klaar, onmiddellijk resultaat, ‘simpele’ onderwerpen en toch onbegrensd. Nadelen… mmmm, ja, misschien het feit dat je heel klein moet denken!

In deze workshop laat Rien je ervaren hoe je het best kunt denken als je kleine tekeningetjes met een betekenis (betekeningetjes) wilt leren maken. Je zult verbaasd zijn over de kracht die een kleine tekening kan hebben. Je zult ervaren dat ook jij iets kan betekenen. Je zult ervaren hoe heerlijk het is om te tekenen zonder grenzen anders dan het formaat. Je zult verbaasd zijn over hoeveel je op een heel klein formaat kwijt kunt. En… je gaat gegarandeerd met een zelfgemaakte tekening naar huis!

Workshop 2
‘Etsen in droge naald’ door Esther

Workshop 3
‘Op de kop’ door Joke van Bree

Wil je ook meedoen?
Schrijf je dan in voor deze workshop inclusief lunch via www.heelheemskerktekent.nl

Datum

za 18 september 2021
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Meer informatie

Meer informatie
Categorie
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter