Home Herfstmarkt Kasteeltuin Assumburg
Kasteeltuin

Herfstmarkt Kasteeltuin Assumburg

Op zondag 3 oktober a.s. organiseert Stichting Vrijwilligers Kasteeltuin Assumburg weer een gezellige herfstmarkt op het terrein rondom Bezoekerscentrum Het Koetshuijs.
“Appel van Opa” is deze dag aanwezig met een mobiele appelpers voor het persen van heerlijk appelsap van appels en peren die deze zondag worden aangeleverd. Naast het fruit uit de boomgaarden van de kasteeltuin zelf kunnen ook inwoners van Heemskerk hun fruit tot pakken sap laten persen. De eigenaar van de sappers, Rogier Tan, zal in een afzonderlijke publicatie nog laten weten hoe een afspraak gemaakt kan worden.

De kraamhouders bieden een gevarieerd aanbod van biologische (streek)producten, ambacht, kunst en meer. Meer specifiek gaat het om zelfgemaakte wijn en appelcider, medicinale kruidenthee, beemsterkaas en spullen gemaakt door de zorgboerderij. Creatieve workshops, stoere landelijke woondecoraties, de bijenhoudervereniging, hartige taarten en kunst gemaakt van keukengerei, u komt het allemaal tegen.

Als u van al het lekkers in de marktkramen trek krijgt kunt u terecht bij Friethuys Bij de Boer die met een foodtruck aanwezig is om onder andere overheerlijke patat te verkopen.

Daarnaast komt troubadour André Uitgeest (bekend als zanger/gitarist van de regionale band Dockside) ons tussen 14.00 en 16.00 uur trakteren op zijn prachtige sfeervolle muziek.

Voor de kleintjes is er in Bezoekerscentrum Het Koetshuijs een leuke knutselactiviteit; zo is er voor elk wat wils. De gastvrouwen en -heren van Het Koetshuijs staan voor u klaar met heerlijk verse koffie.

Een bezoekje aan onze prachtige kasteeltuin behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Mocht u wat meer van de kasteeltuin, de boomgaarden, het rosarium en de vergeten groentetuin willen weten: bij de informatiekraam van de Stichting Vrijwilligers Kasteeltuin Assumburg bent u aan het juiste adres.

Iedereen is van harte welkom van 11.00 tot 17.00 uur en de toegang is gratis. Dit geldt ook voor toegang tot de kasteeltuin. U vindt ons aan Tolweg 9a, 1967 NG in Heemskerk.

Datum

zo 03 oktober 2021
Verlopen!

Tijd

11:00 - 17:00

Meer informatie

Meer informatie

Locatie

Kasteeltuin Assumburg
Tolweg 9a
Categorie
Meer informatie

Weer

Gedeeltelijk bewolkt
Gedeeltelijk bewolkt
23 ° C
Wind: 15 KPH
Vochtigheid: 61 %
Voelt als: 25 ° C
X
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.