Home Voor kinderen Herfstsprookjestocht en knutselen bij ’t Koetshuijs
Kinderactiviteit

Herfstsprookjestocht en knutselen bij ’t Koetshuijs

Herfstsprookjestocht en knutselen bij ’t Koetshuijs op 7 oktober!

Woensdagmiddag 7 oktober wordt er in kasteeltuin Assumburg een herfstsprookjestocht uitgezet vol met mooie rijmpjes rondom kabouters en daarna kun je nog herfstachtig knutselen. De middag is van 14.00 uur-16.00 uur, kom jij ook?

De tocht
Onderweg door de kasteeltuin kom je de schattigste gedichtjes tegen en misschien ook nog wel een paar kabouters. Deze tocht kun je samen met een volwassene volgen, uiteraard letten zij op de 1,5 meter afstand. Denk om regenkleding wanneer het herfstachtig weer is.

Knutselen
Onder de overkapping bij ‘t Koetshuijs kun je een windlichtje versieren voor de komende donkere dagen. Tijdens deze activiteit zijn de tafels ingericht voor kinderen. Ouders wordt verzocht op een andere plek op hun kroost te wachten en zij zullen versteld staan van het mooie windlicht. Het kan zijn dan de werkplekken vol zijn dan verzoeken wij u om even geduld te hebben.

Aanmelden
Deze activiteit is geschikt voor kinderen van 3-8 jaar, aanmelden is niet noodzakelijk omdat de activiteit buiten plaatsvindt. In verband met de coronamaatregelen is de knutselactiviteit alleen toegankelijk voor kinderen. Wij verzoeken u vriendelijk doch dringend de aanwijzingen van de medewerkers ten allen tijden op te volgen, zo houden wij de activiteit leuk en veilig!

Deelname is gratis

Datum

wo 07 oktober 2020
Verlopen!

Tijd

14:00 - 16:00

Kosten

Gratis

Meer informatie

Meer Lezen

Locatie

Kasteeltuin Assumburg
Tolweg 9a
Categorie
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord