Home Excursie Herfstwandeling
Ingrid Natuurlijk

Herfstwandeling

Herfstwandeling voor volwassenen op 15 september in het Koetshuijs
NME Beverwijk & Heemskerk organiseert in samenwerking met Ingrid Natuurlijk een herfstwandeling voor volwassenen vanaf ’t Koetshuijs te Heemskerk. De wandeling is op dinsdag 15 september van 19.00-20.00 uur.
De wandeling
Langzaamaan begint de grond zich weer te vullen met bladeren, een teken dat de herfst in aantocht is. Onze natuurgids Ingrid neemt u mee rondom kasteeltuin Assumburg en zal u verbazen met haar kennis en leuke feitjes over de herfst. Verbaas, beleef en verwonder u over de schoonheid van de natuur in de herfst.
Aanmelden
Deze lezing is specifiek voor volwassenen. In verband met de Corona maatregelen en u en onze veiligheid zijn er deze avond slechts 15 plaatsen beschikbaar. Wij vragen u dan ook om gepaste afstand te houden van andere deelnemers die niet uit hetzelfde gezin komen. Deelname is gratis maar vooraf aanmelden is noodzakelijk. Dit kan via deze link: www.nmebeverwijkheemskerk.nl/herfstvolwassenen
Educatiecentrum ’t Koetshuijs is gevestigd aan de Tolweg 9a te Heemskerk.
NME Heemskerk
NME Heemskerk organiseert activiteiten op het gebied van natuur- en milieueducatie in Heemskerk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijkt u op www.nmebeverwijkheemskerk of kunt u contact opnemen via nme@odijmond.nl.

Datum

di 15 september 2020
Verlopen!

Tijd

19:00 - 20:00

Kosten

Gratis

Meer informatie

Meer informatie

Locatie

Kasteeltuin Assumburg
Tolweg 9a
Categorie
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord