Home Voor kinderen Huttendorp bij D’Evelaer

Huttendorp bij D’Evelaer

In de eerste week van de zomervakantie is er weer huttendorp bij d’Evelaer. Kom je ook samen met je vrienden een stoere hut timmeren en daarna weer slopen? Neem je eigen hamer mee waar je naam op staat, trek je oude kleren en schoenen aan, smeer je eigen lunch en kom naar d’Evelaer!

Programma
Donderdag 21 juli, 10.00 – 14.00 uur
We gaan beginnen met het bouwen van de hutten. Met hulp van vrijwillige timmermannen maken we een stevige basis. Verder kun je een eigen vlag maken voor jouw hut.

Vrijdag 22 juli, 10.00 – 14.00 uur
Vandaag gaan we de hutten afmaken. Daar hoort pimpen natuurlijk ook bij. Je mag je hut een mooi kleurtje geven door het te schilderen. Neem zelf spullen mee om jouw hut nog mooier te maken. Denk hierbij aan stukken behang, lappen stof, meubilair, een leuk plantje, kussens, vlaggetjes en andere versieringen.

Zaterdag 23 juli, 10.00 – 14.00 uur
Laatste kans om je hut perfect te maken. Je kunt een cool naam- en nummer bordje maken met een houtbrander. Ook mag je nog spelen in je hut. Als alle hutten af zijn, maken we een foto met z’n allen. Na de lunch gaan de hutten de fik in (net alsof) en gaan we met waterpistolen blussen. Om 13.00 uur gaan we slopen! Komen je ouders helpen slopen en kunnen ze misschien ook het hout met eventuele aanhanger wegbrengen?

Voor kinderen van 6 t/m 9 jaar
Kosten: € 35,00
Inschrijven via www.evelaer.nl
Wil je helpen bij het bouwen van de hutten en/of het slopen? Meld je dan aan via kirsten@evelaer.nl

Datum

do - za 21 - 23 juli 2022
Verlopen!

Tijd

10:00 - 14:00

Locatie

Buurtcentrum d'Evelaer
Luttik Cie 35
Categorie