Home Cultuur Muziek Uitgaan Kasteeltuin Assumburg – Zondagmiddagconcerten

Kasteeltuin Assumburg – Zondagmiddagconcerten

Elke derde zondag van de maand is er in de zomermaanden een gratis muziekoptreden in de prachtige Kasteeltuin achter Slot Assumburg aan de Tolweg in Heemskerk.

Programma 2023:

Zondag 10 september 14.00 – 16.30 uur
De succesvolle serie concerten in de buitenlucht wordt afgesloten met een heel afwisselend programma. De spits wordt afgebeten door Britt van Coezand, een singer-songwriter uit Uitgeest. Zij is pas 19 lentes jong en zal in het eerste half uur vooral Nederlandse popliedjes en Engelse ballads ten gehore brengen. Britt laat zich inspireren door Maan en Ed Sheeran.

Rocking Robbins
Om circa 14.30 uur wordt zij afgewisseld door letterlijk ‘goud van oud’ want de bekende Beverwijkse band ‘Rocking Robins’ gaat met hun muziek terug naar de jaren zestig. Zij spelen covers van hits van bekende artiesten uit die tijd, zoals Cliff, Beatles, Petula Clark, Cilla Black, Triny Lopez, Hollies en Elvis Presley. The Rocking Robins treden al decennia op voor volle zalen en hun optreden is altijd een feest. Een geweldige kans om deze band te zien en horen in zo’n sfeervolle setting als Kasteeltuin Assumburg.

Toegang is gratis.

In het Koetshuijs, bij de ingang van de Kasteeltuin, zijn drankjes verkrijgbaar.

Meer informatie over de Kasteeltuin vind je op www.kasteeltuinassumburg.nl

Datum

zo 21 mei 2023
Verlopen!

Tijd

14:00 - 16:30

Locatie

Kasteeltuin Assumburg
Tolweg 9a