Home Home Kermis

Kermis

De kermis met attracties op het kermisterrein aan de Johannes Poststraat gaat door. Vanzelfsprekend met alle maatregelen, zodat dit evenement binnen de coronaregels veilig door kan gaan.

De kermisexploitanten hebben een solide plan kunnen maken binnen de geldende coronaregels. Hierdoor kan de kermis met de benodigde aanpassingen vanaf woensdag 1 september tot en met vrijdag 3 september op het kermisterrein aan de Johannes Poststraat wel gaan draaien. Er is een maximum van 2000 bezoekers tegelijkertijd op het kermisterrein gesteld. Er komen camera’s die het aantal bezoekers gaan tellen. Het maximum houdt in dat bezoekers ook zullen moeten wachten voordat zij het kermisterrein op kunnen.

 

In overleg met de horecaondernemers is besloten te wachten met een definitief besluit tot na 13 augustus. Op die datum is er weer een overleg van het demissionair kabinet. Als duidelijk is wat er nog eventueel verandert in de coronaregels wordt een definitief besluit genomen over wat de horeca kan en mag organiseren in de eerste week van september.

Datum

wo - za 01 - 04 september 2021
Verlopen!

Tijd

13:00 - 00:00

Meer informatie

Meer informatie

Locatie

Kermis Heemskerk
Koningin Wilhelminastraat
Categorie
Meer informatie

Weer

Gedeeltelijk bewolkt
Gedeeltelijk bewolkt
4 ° C
Wind: 9 KPH
Vochtigheid: 75 %
Voelt als: 3 ° C
X
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *