Home Cultuur Muziek Voor kinderen Musicalweek Piratenschat

Musicalweek Piratenschat

Alle zeebonken, eenogige schurken, pratende papegaaien en zeemeerminnen opgelet: In de eerste week van de zomervakantie maken we weer een echte musical! We gaan op zoek naar de schat en zingen, dansen en spelen er ondertussen op los. Wat zullen we onderweg allemaal tegenkomen? Dat blijft nog even een verrassing voor het publiek. Op de laatste dag mag iedereen het komen bekijken tijdens onze spetterende show. Dus zet je houten poot in het vet, strijk je mooiste ooglapje en geef je op. Oh en: pas op voor de haaien…

Tijdens deze week gaan we met álle onderdelen van musical aan de slag: muziek, dans en spel. Je ontwerpt je eigen decors en kostuums en aan het einde van de week is er een uitvoering voor familie en vrienden in het cultuurhuis. Tussen het harde werken door zorgen we voor een lekkere lunch.

De musicalweek is van maandag 24 t/m vrijdag 28 juli van 9.00 tot 16.00 uur (lunch is in begrepen) voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Op vrijdag is de eindpresentatie voor ouders, broertjes, zusjes en andere belangstellenden om 15.30 uur.
Kosten € 150,-

Gezinnen die staan ingeschreven bij de voedselbank betalen € 15,-. Neem voor meer informatie even contact op met info@cultuurhuisheemskerk.nl / 0251-83 60 03.

 

Datum

ma - vr 24 - 28 juli 2023
Verlopen!

Kosten

€150.00

Meer informatie

Meer informatie

Locatie

Cultuurhuis Heemskerk
Maerten van Heemskerckplein 5
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter