Home Muziek Muziek in de Dorpskerk

Muziek in de Dorpskerk

In de Dorpskerk op Kerkplein 1 in Heemskerk klinkt er regelmatig muziek. Er zijn mooie concerten te beluisteren in deze sfeervolle kerk. Hieronder heb je een overzicht van wat er op het programma staat in 2023:

Zondag 23 april, 15.00 uur:
Kamerkoor Endora uit Heemskerk geeft een concert met als thema de liefde en het concert bestaat uit gevarieerde klassieke liederen in vele verschillende talen – de specialiteit van Endora. De sfeer van de liederen varieert in stemming zoals de stemming van de liefde kan variëren.

Een intermezzo wordt verzorgd door het blokfluitensemble Recorders Round o.l. v. Brigit de Klerk, die vier klassieke stukken ten gehore brengt.

Endora
Endora bestaat uit 24 zangers die op de dinsdagavond met veel gezelligheid en toewijding repeteren onder de kundige leiding van dirigent Nuno Lobo, tevens componist. Kom ook eens luisteren en meegenieten van het prachtige programma. Er wordt expliciet om bassen en tenoren gevraagd, aangezien het koor op zoek is naar versterking in deze stemgroepen.

Tickets: 10 euro (inclusief drankje) zijn te bestellen via onze website www.kamerkoorendora.nl  of te koop aan de deur, alleen met contante betaling.
Tijd: 15.00 tot ±16.15 uur
De kerk gaat om 14.30 uur open.

Datum

zo 23 april 2023
Verlopen!

Tijd

15:00 - 16:15

Locatie

Dorpskerk
Dorpskerk, Kerkplein 1, Heemskerk
Categorie