Home Voor kinderen Muziek op Schoot: Winterpret

Muziek op Schoot: Winterpret

Gezellig samen met je kindje tussen de 1,5 en 4 jaar veel pret beleven tijdens winterworkshop Muziek op Schoot. Aan het eind van de les gaan we gezamenlijk koffie en limonade drinken. Wanneer je alle vier de workshops meedoet krijg je 5 euro korting.

Samen zingen, dansen, luisteren en muziek maken bij (oude en nieuwe) liedjes, die passen bij het jaargetijde, is niet alleen erg leuk om te doen, het is ook een belangrijke ondersteuning in het ontwikkelingsproces van jonge kinderen. Kinderen worden geboren met een natuurlijke gevoeligheid voor muziek. Baby’s luisteren met grote aandacht naar een liedje en rustige kniespelletjes worden met plezier gespeeld. Peuters zingen zelf erg graag en vinden het leuk om bijvoorbeeld met eenvoudige muziekinstrumenten te experimenteren.

Deze gezellige workshop is bedoeld voor kinderen vanaf ongeveer 1,5 jaar tot 4 jaar. Belangrijker dan de leeftijd is het of het kind zelfstandig kan lopen. Als dat het geval is, zullen kind en begeleider veel plezier aan deze workshop beleven. De inschrijving is voor een kind met een volwassene. Dit kan een ouder, grootouder, oppas of iemand anders zijn. Het is echt niet belangrijk dat je kunt zingen of een instrument bespeelt. Iedereen kan meedoen!

In februari start de cursus Muziek op Schoot met 8 bijeenkomsten. De workshop is een goede manier om te zien of je kindje al toe is een inspirerende cursus.

Datum

za 22 januari 2022
Verlopen!

Tijd

10:45 - 11:45

Meer informatie

Meer informatie

Locatie

Cultuurhuis Heemskerk
Maerten van Heemskerckplein 5
Categorie
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord