Home Excursie Nacht van de nacht

Nacht van de nacht

Laat het donker donker en ontdek hoe mooi de nacht is tijdens de Nacht van de Nacht op zaterdag 28 oktober 2023. Tijdens de Nacht van de Nacht wordt er in het hele land aandacht gevraagd voor het belang van een donkere nacht en de gevolgen van lichtvervuiling. Onnodige verlichting zorgt voor verspilling van energie en verstoring van de natuur. Ervaar het donker tijdens de Nacht van de Nacht in Heemskerk met een bijzondere avondwandeling!
Vanaf duiningang het Kraaienest, Duinweg 2A te Heemskerk, wandel je met een boswachter van PWN door het beschermd natuurgebied. De boswachter neem je mee naar de mooiste stekjes in dit gebied en tijdens deze wandeling kom je langs diverse educatieve elementen waar experts je vertellen over het nachtleven van dieren, lichthinder en de sterrenwereld.
Er zijn in totaal 8 wandelingen gepland met de starttijden; 19.00 uur, 19.15 uur, 20.30 uur en 20.45 uur. De wandeling duurt ongeveer 60 minuten en is ruimte voor 160 bezoekers.
Aanmelden verplicht: www.nmebeverwijkheemskerk.nl/nachthk2023
De excursie is geschikt voor deelnemers vanaf 8 jaar en ouder die goed ter been zijn, honden zijn niet toegestaan. Voor deze excursie is een duinkaart verplicht, deze kun je aanschaffen bij de PWN automaat of online.
Laat het donker donker en ontdek hoe mooi de nacht is, zaklampen zijn niet toegestaan. Denk aan het milieu en kom op de fiets!

Datum

za 28 oktober 2023
Verlopen!

Tijd

19:00

Meer informatie

Meer informatie

Locatie

Duiningang Kraaiennest
Kruisberg
Categorie
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter