Home Voor kinderen Open dag jeugd(leden)

Open dag jeugd(leden)

De eigen jeugdleden trainen alweer enige tijd buiten op het tennispark aan de Mozartstraat. HLTC Marquette wil echter ieder kind in Heemskerk en omgeving de kans geven om weer lekker te bewegen. Daarom wordt er op zondag 30 mei een open dag georganiseerd voor jeugdleden en niet-jeugdleden tot 18 jaar. En alles is geregeld. Van tennisles tot leenracket.

Op deze dag laten we de niet-leden op een laagdrempelige manier kennis maken met tennis. Er zal een clinic zijn, maar ook prijsschieten en andere leuke vormen waardoor de kinderen kunnen ervaren hoe het is om te tennissen. In onze optiek is plezier een voorwaarde om te sporten, dus we doen er alles aan om deze dag zo leuk mogelijk te maken. Lijkt het je wat? Vriendjes, vriendinnetjes, neefjes en nichtjes, iedereen is welkom. In het inschrijfformulier kan je zelfs aangeven als je met een vriendje of vriendinnetje ingedeeld wilt worden. Wij houden hier dan rekening mee.

Tennissen leer je alleen echt goed op gravel. Aldus de Nederlandse tennisbond. Het rode gemalen baksteen heeft veruit de voorkeur boven alle andere baansoorten vanwege het spelplezier én de tennisspelontwikkeling.

Marquette is trouwens niet alleen uniek vanwege de baansoort. Het is ook het enige park in de wijde omtrek dat in het bos ligt. Lommerrijk, heerlijk windstil met evengoed een zonneterras.

En het tennispark is afgelopen jaar opgeknapt en voorzien van een heuse speelcorner. Aanmelden dus!

Wel gelden er strikte regels, zodat alles coronaproof zal verlopen. Zo blijft het clubhuis voorlopig nog dicht en mogen ouders/verzorgers het park niet betreden.

Aanmelden kan t/m 29 mei hier waarna meer informatie volgt.

Datum

zo 30 mei 2021
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Meer informatie

Meer informatie

Locatie

HTLC Marquette
Tennis Club Marquette, Mozartstraat, Heemskerk
Categorie
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter