Home Muziek Dorpskerk Passieconcert

Dorpskerk Passieconcert

In de Dorpskerk, Kerkplein 1 Heemskerk kan je op zondagmiddag 3 april genieten van een Passieconcert, waarbij onder meer delen uit de Matthäus-Passion van Johann Sebastian Bach (1685-1750) ten gehore zullen worden gebracht. 

Voor mensen die de Matthäus-Passion te lang vinden, is deze middag een goed alternatief. Deze middag, die in het teken staat van Passiemuziek, kan gezien worden als een mooie opmaat voor en een goede voorbereiding op de Stille Week.

Luister naar Vocaal Ensemble Musica Sacra,de sopraan Jenneke Oomen, de alt Mariëtte van Berkum, een professioneel instrumentaal ensemble bestaande uit Daniel Strang (1e viool), Cengiz  Gurses (2e viool), Christina Knoll (altviool), Odette  Oostwouder (cello), Marion Blonk (fluit) en Jan de Laat (hobo). Het geheel staat onder leiding van Anja van der Ploeg, die tevens het (kist)orgel bespeelt en de continuo-partij voor haar rekening neemt.

De inleiding en gedichten zullen worden verzorgd door Pastor Fred van der Louw van de Protestantse Gemeente te Heemskerk.

Kaarten
Reserveer je kaarten via anjavanderploeg@12move.nl of (06) 17 40 95 16, of vlak voor aanvang van het concert. Er zijn een beperkt aantal zitplaatsen dus wees er op tijd bij, vol is vol.

Datum

zo 03 april 2022
Verlopen!

Tijd

16:00 - 17:30

Kosten

€10.00

Locatie

Dorpskerk
Dorpskerk, Kerkplein 1, Heemskerk
Categorie