Huis Agenda Playjazz Workshop Freddie Hubbard

Playjazz Workshop Freddie Hubbard

Cultuurhuis Heemskerk is erg verheugd dat zij een aantal van haar groepsactiviteiten aan kan bieden in het gebouw van de buren, St. Caecilia. Zij hebben een grotere ruimte waar meer mogelijk is. De startdatum van de Playjazz Workshops onder leiding van Loet van der Lee zijn een aantal keer verschoven, maar nu kunnen zij echt weer aan de slag!

Jazztrompettist en bandleider Loet van der Lee, geen onbekende in de jazzwereld, geeft op inspirerende wijze Playjazz Workshops, steeds met een andere markante artiest uit de jazzwereld in de hoofdrol. De muziek wordt besproken en gespeeld.  Aan het eind van de workshop wordt een opname gemaakt van wat er gerealiseerd is. Uiteraard krijgt elke deelnemer de opname tot zijn/haar beschikking. De workshop is bedoeld voor instrumentalisten en vocalisten van 16 tot 80 jaar met speelervaring en kennis van het notenschrift. Alle instrumenten zijn welkom.

Zaterdag 5 juni van 11.15 tot 14.15 staat Freddie Hubbard op het programma. Belangstellenden kunnen zich opgeven via www.cultuurhuisheemskerk.nl/muziek/workshops. Geef ook gelijk even aan met welk instrument je komt. Voor meer informatie: 0251 836003 of info@cultuurhuisheemskerk.nl

Datum

za 05 juni 2021
Verlopen!

Tijd

11:15 - 14:15

Locatie

Cultuurhuis Heemskerk
Tolweg 9
Categorie

Weer

Zonnig
Zonnig
22 ° C
Wind: 19 KPH
Vochtigheid: 41 %
Voelt als: 25 ° C
X
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *