Home Podium Laurentz – Darkfest

Podium Laurentz – Darkfest

De dagen zijn kort en de nachten lang… hoog tijd voor een klein festival met stevige bands: Darkfest. Spank’d, Blackthorn en Sack Blabbath zorgen samen voor een onvergetelijke avond. Met enkel vrouwelijke frontzangeres belooft het een wilde avond te worden.

Spank’d
Met een grote voorliefde voor rockmuziek en de wens om een verrassende show neer te zetten, speelt Spank’d covers van rocknummers die ongetwijfeld nog bekend zijn bij de liefhebbers maar enigszins in de vergetelheid zijn geraakt. Daarnaast spelen wij hedendaagse top 40 nummers die we onze eigen twist hebben gegeven door ze te overgieten met een “rocksausje”. Spank’d garandeert bezoekers een energiek en enthousiast optreden en een te gekke muzikale trip.

Blackthorn
In 1994 ontstaat Blackthorn. In de jaren tussen 1996 en 2007 brengt de band verschillende demo’s en albums uit met groot regionaal succes. Hierna richt de band zich ook op het vertolken van covers tussen de jaren 80 en heden, maar dan “vertaald” in een rock-versie. Dus bekende nummers met een bite. Het genre van de band valt te beschrijven als melodieuze rock en geniet invloeden van bands als Foo Fighters, Paramore, Velvet Revolver, Audioslave, Pearl Jam, maar valt ook door het eigen werk niet in een hokje te stoppen. Zeker met jarenlange muzikale ervaring en samenspel tussen de bandleden, die elkaar sinds 1994 al kennen, zorgt Blackthorn voor een krachtig samenspel.

Sack Blabbath
Dit viertal besloot eind 2012 niet langer te wachten op een mogelijke Black Sabbath reünie tour. De nummers van hun muzikale helden en grondleggers van de metal verdienen een live podium. Met een frontvrouw die Ozzy naar de kroon steekt, geeft Sack Blabbath een eigen twist aan het Sabbath repertoire. Uiteraard ontbreken bekendste nummers als Paranoid, Warpigs en Iron Man niet in de set. Daarnaast spelen ze ook minder bekende nummers voor de echte kenners.
Op volle sterkte vieren ze dat Black Sabbath al meer dan 50 jaar geleden zijn eerste topplaten uitbracht. Vier dat feestje mee met Sack Blabbath!

Programma en tijden
20:00 uur deuren open
20:30 uur Spank’d
22:00 uur Blackthorn
23:30 uur Sack Blabbath

Tickets
€ 10,- in voorverkoop via deze link
€ 12,50 aan de deur

Datum

za 17 december 2022

Tijd

20:00 - 23:55

Kosten

€15.00

Meer informatie

Meer informatie

Locatie

Laurentz
Anthonie Verherentstraat 1
Categorie
Meer informatie

Weer

Gedeeltelijk bewolkt
Gedeeltelijk bewolkt
3 ° C
Wind: 19 KPH
Vochtigheid: 81 %
Voelt als: -1 ° C
X
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.