Home Muziek Uitgaan Podium Laurentz – Darkfest 2023

Podium Laurentz – Darkfest 2023

De dagen zijn kort en de nachten lang… Hoog tijd voor een tweede editie van Dark Fest, het festival met stevige bands in Laurentz.Na een succesvolle eerste editie pakken op 16 december vier nieuwe bands de draad op.

Surprise act
Een nieuwe band met een bekende naam en genre: alternatieve rock /grunge.

RAWW!!!!
De Noord Hollandse band RAWW!!!! bestaat uit ervaren muzikanten die hun sporen reeds verdiend hebben in bands als DCK, Iron&Steel, Egghead en MonkeyRam. Ze spelen op eigen wijze bekende en minder bekende (hard)rock covers met een ongecompliceerde ‘smog’-rocksound.

Nomansland
Progressieve pubrock band opgericht in 1998 door Verdegaal en Kool te Alkmaar. Sinds 2019 in de huidige bezetting, met een ander geluid dan voor die tijd. De muziek is een mengeling van vele rockstijlen en bevat elementen van prog, wave, funk, blues, grunge en hardrock. Puntige, opwindende composities met veel ruimte voor gitaarsolo’s, voorzien van ‘catchy’ refreinen en gefundeerd op een strak rockende basis.

Loyalty Ends Here
Loyalty Ends Here is een metalband die gedijt op zijn boeiende muziek en tot nadenken stemmende teksten. Dit getalenteerde vijftal bestaat uit ervaren muzikanten, en brengt een unieke mix met invloeden van gerenommeerde metal acts als onder andere Trivium, As I Lay Dying en Lamb Of God. In 2023 nam de band deel aan de landelijke Metal Battle. Van de 48 deelnemers kwamen zij als overwinnaar uit de strijd en namen alle prijzen mee naar huis. De energie en het enthousiasme dat ze uitstralen leverde hen de titel van No.1 Upcoming Metal Band in Nederland op.

Programma en tijden
20.00 uur deuren open
20.30 Surprise act
21.20 RAW!!!!
22.30 Nomansland
23.40 Loyalty Ends Here
00.30 Einde

Tickets
€10,00

Datum

za 16 december 2023

Kosten

€15.00

Meer informatie

Meer informatie

Locatie

Laurentz
Anthonie Verherentstraat 1
Categorie
Meer informatie
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter