Home Muziek Uitgaan Podium Laurentz – De Neven van Ed

Podium Laurentz – De Neven van Ed

De knallende avond inclusief confetti-kanonnen vraagt natuurlijk om één ding… herhaling! Op 2 december mogen we De Neven Van Ed opnieuw ontvangen in Podium Laurentz. Wij kijken er alweer naar uit en hopen dat jij dat ook doet. We kunnen alvast beloven dat het weer een knallend spektakel zal worden.

De Neven van Ed
IJmondse rockband De Neven van Ed is inmiddels een begrip in de regio. Met een opvallende bezetting, uit verschillende generaties maar met een bijzondere onderlinge chemie, weten ze hun Rock en Blues covers zo enthousiast te brengen dat ze weer helemaal nieuw lijken. Tijdens hun liveshows spat de energie en het plezier van het podium af. Met covers van onder andere The Rolling Stones, The Doors, Dire Straits, Golden Earring, AC/DC, The Beatles en Pink Floyd weten zij altijd de juiste sfeer te treffen. Van gezellige kroegen tot aan de grotere zalen zetten zij op z’n kop! Zo hebben ze vorig jaar ook een knallende show neergezet in een uitverkocht Podium Laurentz, en dat gaan ze op 2 december nog eens dunnetjes overdoen!

DJ Mark
DJ Mark van Only Vinyl draait plaatjes uit zijn muziekcollectie. Bij de Neven van Ed neemt hij natuurlijk zijn classic albums mee, denk aan Deep Purple, Doors, Led Zeppelin, Rage Against the Machine en Nirvana. Maar wees niet verrast als hij opeens een Dance Classic of guilty pleasure op de draaitafels legt. Verzoekjes zijn welkom!

Programma
20:00 uur Deuren open – DJ Mark (Only Vinyl) draait Rock Classics
21:00 uur De Neven van Ed
23:30 uur DJ Mark (Only Vinyl) draait Rock Classics
01:00 uur Einde

Tickets
€10,00 in voorverkoop
€12,50 aan de deur

Datum

za 02 december 2023
Verlopen!

Kosten

€15.00

Meer informatie

Meer informatie

Locatie

Laurentz
Anthonie Verherentstraat 1
Categorie
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter