Home Podium Laurentz klassiek – Upon the Wind

Podium Laurentz klassiek – Upon the Wind

Duo Upon the Wind bestaat uit Sabine d’Hont op maar liefst tien verschillende blokfluiten en Remco Jacobs op (barok)gitaar en zang. Zij brengen Engelse renaissance- en barokmuziek van onder andere Purcell en Holborne, een ingetogen liefdeslied van Dowland en enkele eigen composities. Een afwisselend en aansprekend concert met mooie langzame melodieën en snelle opzwepende dansen.

Remco Jacobs studeerde in 2018 af aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht in de richting Musician 3.0. Als singer-songwriter maakt hij muziek die geïnspireerd is op de klanken van vroege bluesmuziek. Daarnaast ontwikkelde hij zich als barokgitarist. Hij treedt regelmatig op en heeft al meerdere albums op zijn naam staan. Remco geeft leiding aan de creatieve broedplaats Touchstone in Utrecht.

Sabine d’Hont studeerde blokfluit aan het Utrechts Conservatorium en gaf concerten in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Italië en Canada. Ook Sabine heeft meerdere albums gemaakt en geeft regelmatig concerten, zowel als soliste als in kamermuziekensembles.

Programma
11.30 uur optreden

Tickets
€ 15,- via deze link

Datum

zo 04 december 2022

Tijd

11:30 - 12:30

Kosten

€15.00

Meer informatie

Meer informatie

Locatie

Laurentz
Anthonie Verherentstraat 1
Categorie
Meer informatie

Weer

Mist
Mist
4 ° C
Wind: 19 KPH
Vochtigheid: 87 %
Voelt als: 1 ° C
X
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.