Home Muziek Uitgaan Podium Laurentz – Nina Lynn

Podium Laurentz – Nina Lynn

Nina Lynn is een 24-jarige Americana-pop singer-songwriter geïnspireerd door Emmylou Harris, Taylor Swift, Norah Jones en Eva Cassidy, die luisteraars betovert met hartverwarmende eigen composities en een stem die je tot diep in je ziel raakt. Ze heeft de voorprogramma’s verzorgd voor shows van Tim Grimm, de Molly Tuttle Band en Hugh Moffatt, die allemaal zeer gecharmeerd van haar waren. In februari 2021 verscheen haar eerste album, ‘Hummingbird’. Het werd geproduceerd door Janos Koolen die heeft samengewerkt met o.a. Douwe Bob, Frédérique Spicht en Sjors van der Panne.

In november 2021 speelde Nina de sterren van de hemel bij Theater de Cirkel en we verheugen ons op haar terugkomst naar Heemskerk. Op zaterdag 22 april 2023 speelt Nina nummers van haar tweede album, ‘A Taste of the Wild’ dat in maart 2023 verschijnt.

‘A Taste Of The Wild’ wordt een ontdekkingsreis, waarin Nina op zoek gaat naar een ‘ware ik’. Met alle emoties, vragen en ontdekkingen die daarbij komen kijken. Zo vindt ze een rivier van creativiteit in ‘Glistening’; beschrijft ‘Wonder in her eyes’ hoe de gedachten in je hoofd bepalen hoe je naar de wereld kijkt; onderzoekt ‘From the bones’ de scheppende kracht van boosheid en leren we in ‘Barefoot’ het leven, met alle pieken en dalen, te omarmen.

De Heaven noemde Nina’s muziek ‘on-Nederlands goed’ en New Folk Sounds noemde haar ‘de nieuwe Nederlandse country belofte’.

Informatie
Aanvang 20.30 uur
Ticketprijs € 15,-

Datum

za 22 april 2023
Verlopen!

Tijd

20:00 - 23:55

Kosten

€15.00

Meer informatie

Meer informatie

Locatie

Laurentz
Anthonie Verherentstraat 1
Categorie
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter