Home Muziek Uitgaan Podium Laurentz – Tangarine: Running in the Family

Podium Laurentz – Tangarine: Running in the Family

Wat hebben The Everly Brothers, Bee Gees, The Jackson 5 en Tangarine met elkaar gemeen? Inderdaad! Het zijn allemaal broers en zussen die samen muziek maken.

Arnout en Sander zijn bloedverwanten, ze delen hetzelfde DNA en klinken ook nog ’s hetzelfde. Ze zingen zoals alleen een eeneiige tweeling dat kan. ‘Samenzang, zó prachtig dat hij uit één mond lijkt te komen in plaats van uit twee’, schreef de Volkskrant.

Tijdens het theaterconcert Running in the Family speelt Tangarine de mooiste liedjes van familieleden uit meer dan 60 jaar popgeschiedenis: van The Kinks tot Bee Gees en van The Beach Boys tot Oasis, afgewisseld met hun eigen, beste werk.

De grote vraag is: hoe is dat nou om met je familie samen te werken? Met Running in the Family geeft Tangarine het muzikale antwoord.

Over de makers
In 2014 kreeg Tangarine nationale bekendheid als huisband van De Wereld Draait Door en veroverde de harten van de tv-kijkers. In de jaren erna brachten ze 4 albums, 2 EP’s en verschillende singles uit. De broers reisden langs vrijwel ieder podium in Nederland en speelden op festivals als Lowlands, Haldern Pop en Into The Great Wide Open. Ook werden Arnout en Sander in 2017 door Esquire uitgeroepen tot ‘best geklede artiest’.

Informatie
Aanvang 20.30 uur
Ticketprijs € 16,00

Datum

za 25 november 2023

Tijd

20:00 - 23:55

Kosten

€15.00

Meer informatie

Meer informatie

Locatie

Laurentz
Anthonie Verherentstraat 1
Categorie
Meer informatie
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter