Home Muziek Uitgaan Podium Laurentz – The Poolmen

Podium Laurentz – The Poolmen

The Poolmen is een band die vlak voor de coronatijd bij elkaar kwam. Uit de naam van zanger Johan Poelman werd de bandnaam bedacht. Allereerst Johan & The Poolmen. Omdat Johan na de corona het toch niet zag zitten om grote optredens te verzorgen en meer van het kleinschalige hield gaf hij te kennen ermee te stoppen. Een nieuwe zanger werd snel gevonden in Bart Cornelisse, met wie drummer Fred Baaren jarenlang in de rock coverband Fetherlite had gezeten. Deze band had landelijke faam onder andere door hun bijdrage bij het Top 100 allertijden live spektakel. En door de grote optredens samen met onder andere Anouk, Golden Earring en The Scene.

Het repertoire van The Poolmen laat zich het beste omschrijven als heerlijke classics met een lekker rock sausje erover. De band speelt nummer uit jaren ’80, ’90, ’00 en heden. Niet de uitgekauwde stukken, maar classics die je niet alle bands hoort spelen.
Met een uitgebreid repertoire staat The Poolmen garant voor voetjes van de vloer en lekker meezingen. Professionele kwaliteit door doorgewinterde muzikanten.

Bezetting
Bart Cornelisse : Zang
Marco Metselaar : Gitaar
Jeremy Lammerts van Bueren : Bas
Ruud van Zijl : Toetsen
Fred Baaren: Drums

Programma
20.00 uur deuren open
21.00 aanvang

Tickets
€10,- in de voorverkoop
€12,50 aan de deur

Datum

za 06 mei 2023

Tijd

20:00

Kosten

€15.00

Meer informatie

Meer informatie

Locatie

Laurentz
Anthonie Verherentstraat 1
Categorie
Meer informatie
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord