Home Muziek Uitgaan Podium Laurentz – Wild Romance

Podium Laurentz – Wild Romance

De naam Wild Romance doet nog steeds de harten van vele muziekliefhebbers sneller kloppen. De band ging de rockgeschiedenis in als een absolute live-sensatie met een record aan optredens en nu herleeft de glorie!

Sommigen zullen zelfs zeggen dat ‘the Wild Romance van Herman Brood’ nooit is weggeweest. Maar wie aan de Wild Romance denkt, die denkt in eerste instantie toch aan de gouden periode van eind jaren zeventig en begin jaren tachtig. Herman Brood en His Wild Romance groeiden uit tot rocksterren zoals Nederland nog nooit had gekend, met succesnummers als Saturday Night, Dope Sucks, Rock & Roll Junkie en Never Be Clever. Het was sex, drugs, Rock ‘n’ Roll en een hoop opwinding als Wild Romance op het podium stonden. Met Dany Lademacher, de door de wol geverfde gitarist uit België die even hard rockend als subtiel swingend uit de hoek kon komen en David Hollestelle die net zo venijnig kan riffen als hij eruit ziet…

Wel, anno 2022 heeft de Wild Romance the best there is aan boord:
Dany Lademacher & David Hollestelle – Gitaar en zang
Otto Cooymans – Toetsen en zang
Jo De Roeck- Zang
Gee Carlsberg- Bas
Jan t ‘Hoen – Drums

Support act: Sloe Gin
Eind jaren 80 begin 90 speelden er in de IJmond een ware metal scène. Daar ontstond Sloe Gin, met covers van Iron Maiden, Dio, Whitesnake en Van Halen. Hun in de popbunker IJmuiden opgenomen demo ‘Heads Up’ met eigen materiaal kwam in 1989 uit en werd goed ontvangen. Vele optredens volgden en ‘Warm Place to Shit’ werd een regionale meezinger.

Afgelopen zomer kwam de band na ruim 30 jaar bij elkaar voor een eenmalige reünie optreden. De bandleden en publiek genoten zichtbaar en daarom kon een vervolg  niet uitblijven. Daarom speelt de band op 4 maart als support van de WILD ROMANCE  eigen werk van de demo en enkele rockklassiekers uit de jaren ’80 en ’90 .
Bezetting: Joep (gitaar), Fred (drums), Bart (vox), Theo (bas) en Gilly (gitaar)

Programma
20:00 uur Deuren open
20:30 uur Sloe Gin
21:30 uur Aanvang Wild Romance

Ticketprijs
€ 22,50 voorverkoop / € 25,- aan de deur

Datum

za 04 maart 2023
Verlopen!

Tijd

20:00

Kosten

€15.00

Meer informatie

Meer informatie

Locatie

Laurentz
Anthonie Verherentstraat 1
Categorie
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter