Home Voor kinderen Schapen scheren op ’t Koetshuijs
Schapen Scheren

Schapen scheren op ’t Koetshuijs

Woensdagmiddag 12 mei worden er schapen geschoren bij bezoekerscentrum ‘t Koetshuijs. Kom u met de kinderen kijken hoe de schapen van hun vacht ontdaan worden?

De schapen die worden geschoren, de Welsh Hill Speckled Face schapen, zijn verantwoordelijk voor de begrazing van een aantal gebieden in Heemskerk en omgeving. Deze middag worden een aantal schapen van hun dikke vacht ontdaan door schaapsherder Marleen de Bie.

In verband met de Corona maatregelen en ieders veiligheid is de middag ingedeeld in tijdsvakken en zijn er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wij vragen u dan ook om gepaste afstand te houden van andere deelnemers die niet uit hetzelfde gezin komen en aanwijzingen van de organisatie op te volgen.
Deelname aan deze activiteit is gratis maar vooraf aanmelden is noodzakelijk. Dit kan via deze link: www.nmebeverwijkheemskerk.nl/schaapscheren.

Er zijn op 12 mei de volgende tijden beschikbaar:
14.00-14.30 uur 10 plaatsen
14.45-15.15 uur 10 plaatsen
15.30-16.00 uur 10 plaatsen

Voor de kinderen is er een knutselpakketje beschikbaar. Bezoekerscentrum het Koetshuijs is gevestigd aan de Tolweg 9a in Heemskerk.

Datum

wo 12 mei 2021
Verlopen!

Tijd

14:00 - 16:00

Meer informatie

Meer informatie

Locatie

Kasteeltuin Assumburg
Tolweg 9a
Categorie
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord