Home Workshop Schilderen bij Kasteeltuin Assumburg

Schilderen bij Kasteeltuin Assumburg

Schilderen Kasteeltuin Assumburg
In deze workshop werken we volledig op locatie. En wat voor één! Bij een van de twee kastelen in Heemskerk: Assumburg. Dit is een workshop waarbij niet per se een thema vaststaat, je kunt helemaal zelf weten wat je maakt. Meer weten? Ga naar https://bit.ly/3i37I94

Of je je nu op planten en bloemen richt, de rozentuin, of het kasteel zelf, dat kan allemaal! Een dromerig tafereel bij het kasteel of juist iets geheel abstracts. Voor iedere deelnemer is speciale aandacht in wat hij of zij zou willen leren. Wel staat het materiaal vast: acrylverf op doek.

We verzamelen bij de picknicktafels van de Kasteeltuin, op het terras van het Koetshuis. Allereerst hebben we een korte introductie waarin ik het programma voor deze middag uitleg. Let op! Bij minder mooi weer wordt deze workshop gegeven in het atelier van Toverzicht op de Willem van Coulsterstraat 2. Je kunt dan van tevoren op eigen initiatief de locatie verkennen en eventueel foto’s maken ter inspiratie. Maar we gaan natuurlijk uit van mooi weer!

Na de introductie ga je op zoek naar iets wat je aanspreekt. Je loopt eerst een rondje, maakt foto’s en eventueel wat schetsen. Dan kom je terug op de verzamelplaats en ga beslis je op je op de gekozen locatie werkt, of dat je bij de picknicktafels werkt.

Kosten: € 69,00 inclusief BTW
Inbegrepen: 1 schildersdoek van 40×40 cm, 40×60 cm of 60×60 cm per persoon, gebruik van materiaal (verf kwasten, papier, schorten, etc.) en hapje en drankje tussendoor
Als je zelf een ezel en/of een stoeltje mee wilt nemen, graag! Lukt dit niet, laat het mij weten, dan zorg ik ervoor dat je kunt werken hoe jij het liefst werkt.
Minimum aantal deelnemers: 5
Maximun aantal deelnemers: 10
Belangrijke mededeling omtrent Corona-maatregelen: Omdat de activiteit buiten plaatsvindt, kunnen we rekening houden met elkaar en anderhalve meter afstand houden.

Inschrijven kan door mij een bericht te sturen, of mij te e-mailen. Je ontvangt dan direct alle informatie.

Voor alle details, bezoek https://toverzicht.nl/workshops/schilderen-kasteeltuin-assumburg/

Datum

za 15 augustus 2020
Verlopen!

Tijd

13:00 - 17:00

Kosten

69,00

Meer informatie

Meer informatie

Locatie

Kasteeltuin Assumburg
Tolweg 9a
Categorie
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord