Home Voor kinderen Sinterklaasintocht

Sinterklaasintocht

Hij komt, hij komt…. die lieve goede Sint en de vrolijke Pieten. Kom je ook kijken, zwaaien en misschien heb je wel een tekening gemaakt? Dan kan je die geven.

Benieuwd naar het programma? hieronder vind je het!

12.00 uur: Pret met de Pieten. De Pietenband en de Pieten zingen Sinterklaasliedjes op het Burgemeester Nielenplein. Zing je mee?

13.00 uur: De ophaaltocht. Vanaf het Burgemeester Nielenplein gaan we samen met de Pieten, Sinterklaas ophalen bij het Sinterklaashuis.

13.30 uur: De intocht. Sinterklaas en alle Pieten doorkruizen het gehele centrum.

14.30 uur Welkomstfeest. Burgemeester Nielenplein is inmiddels omgetoverd tot een echt Pietenplein. Hier ontvangt de burgemeester Sinterklaas, uiteraard samen met jou! Ben je erbij?

15.00 Ontmoet Sinterklaas. Als je het leuk vindt mag je het podium op om Sinterklaas en de Pieten een handje te geven. Hier kun je een foto maken en ook je tekening geven, als je die hebt gemaakt.

16.00 uur: Sinterklaas en de Pieten vertrekken weer uit Heemskerk, maar voor eventjes maar hoor! Zij gaan rusten, pepernoten bakken, het Grote Boek lezen en nog veel meer. Blijf de komende weken goed rondkijken, want je komt de Pieten of de Sint vast wel tegen in Heemskerk.

Ook dit jaar loopt de Glutenvrije Piet weer mee. Deze Piet deelt pepernoten 🍪 uit aan kinderen met een glutenintolerantie en is te herkennen aan het logo van de Nederlandse Coeliakie Vereniging.

Veel plezier!

Datum

zo 13 november 2022
Verlopen!

Tijd

12:00 - 16:00

Meer informatie

Meer informatie

Locatie

Burgemeester Nielenplein
Burgemeester Nielenplein, Heemskerk
Categorie
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter