Spooky Saturday

Kom griezelen in Heemskerk tijdens Spooky Saturday! Van 12.00 tot 17.00 uur staat het centrum van Heemskerk in het teken van griezelen: goochelaar, schminken, knutselen onder begeleiding, optredens van De Danstuin uit Heemskerk, Photobooth, suikerspin en voor het eerst dit jaar een spookhuis.

En dan is er nog de geweldige Trick or Treat wedstrijd.

Trick or Treat voor de kinderen
Doe mee met de Trick or Treat wedstrijd, die in het thema staat van de kleine sprookjes, en ga op je mooist (en griezeligst) verkleed en geschminkt. De wedstrijd is onderverdeeld in drie categorieën:
– 0 t/m 5 jaar
– 6 t/m 10 jaar
– 11 t/m 13 jaar

Je start op het Burgermeester Nielenplein waar je een routekaart koopt voor € 3,- en je loopt meteen langs een speciaal geselecteerde jury om je outfit te laten beoordelen. Daarna ga je je Trick or Treat wandeling door het dorp maken en loop je langs de deelnemende winkeliers. Op de route kun je je laten schminken, krijg je een suikerspin en kan je knutselen. Laat je routekaart bij elke deelnemende winkel afstempelen en lever deze, aan het einde,  weer in bij de kraam op het Burgemeester Nielenplein. Wie weet heb jij wel een prijs gewonnen!

Kom je ook lekker griezelen?

Datum

za 28 oktober 2023
Verlopen!

Tijd

12:00 - 17:00

Locatie

Burgemeester Nielenplein
Burgemeester Nielenplein, Heemskerk