Vintage

Vintage treedt op in Café Lokaal
Vier muzikanten hebben de koppen bij elkaar gestoken om repertoire in elkaar te draaien met nummers uit ‘de goeie ouwe tijd’..
Kijk eens om je heen als je bij een band staat te kijken; toch allemaal 40, 50, 60 plussers die de muziek uit de 60’s en 70’s een warm hart toe dragen. Speciaal voor dit publiek en de wat jongere luisteraar hebben de bandleden dan ook een Classic Rock repertoire ingestudeerd: Alleen maar lekkere nummers waarbij je lekker kunt ouwehoeren, lekker op kunt dansen en op mee kunt zingen omdat je alle teksten kent!
Met de stemmen van Wil Hietbrink, Ian Rijksen en Vincent Hiemstra komt dat helemaal goed. Mooie samenzang, goede solo’s. Stevige rocknummers maar ook gevoelige liedjes komen langs. Vier muzikanten die hun weg kennen op hun instrument: De Hammond van Mo, gitaar van Vincent Hiemstra, de bas van Wilco H te B en de drums van Ian Rijksen staan garant voor een kwalitatief goede band.
Little Riverband, Stealers Wheel, Santana, T-Rex, David Bowie, Fleetwood Mac, Led Zeppelin, Cream, Doobie Brothers, Boz Sgaggs. Alleen maar lekkere nummers uit de goede ouwe tijd en een topband voor elke gelegenheid: Arrow Classic Rock!!
Kom langs, stil zitten gaat niet lukken…

Datum

za 23 oktober 2021
Verlopen!

Tijd

21:00 - 23:00

Meer informatie

Meer informatie

Locatie

Café Lokaal
Anthonie Verherentstraat 5
Categorie
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord