Home Excursie Wandeling rondom Kruisberg voor volwassenen

Wandeling rondom Kruisberg voor volwassenen

NME Heemskerk organiseert in samenwerking met Evert Jan Woudsma een kleinschalige wandeling voor volwassenen over de Tweede Wereldoorlog. De wandeling is op maandag 3 mei van 18.30 tot 19.30 uur en van 19.45 tot 20.45 uur.

De wandeling

Wist u dat er in het duingebied allerlei elementen terug te vinden zijn van de bezetting door de Duitsers tijdens de Tweede Wereldoorlog? Ook de natuur is veranderd door deze periode. Gids Evert Jan neemt u mee rondom de Kruisberg en verbaast u met zijn kennis en feiten over deze periode. Verbaas en verwonder u over de schoonheid en aanpassingen van de natuur.

Aanmelden

Deze wandeling is specifiek voor volwassenen. In verband met de maatregelen rondom corona en ieders veiligheid zijn er deze avond per wandeling slechts vier plaatsen beschikbaar. ‘’Wij vragen u dan ook om gepaste afstand te houden van andere deelnemers die niet uit hetzelfde gezin komen. Een duinkaart is verplicht en te verkrijgen bij diverse automaten in het duingebied. Deelname aan deze wandeling is gratis maar vooraf aanmelden is noodzakelijk.

Dit kan via: www.nmebeverwijkheemskerk.nl/3mei

De wandeling start vanaf het terras van Gasterij De Kruisberg, Kruisberg 4A te Heemskerk. NME Heemskerk organiseert activiteiten op het gebied van natuur- en milieueducatie in Heemskerk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijkt u op www.nmebeverwijkheemskerk of kunt u contact opnemen via nme@odijmond.nl.

Datum

ma 03 mei 2021
Verlopen!

Tijd

18:30 - 19:30

Meer informatie

Meer informatie

Locatie

Gasterij Kruisberg
Kruisberg 4A
Categorie
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter