Home Winkelen Wervelend Weer bij Bezoekerscentrum Assumburg

Wervelend Weer bij Bezoekerscentrum Assumburg

Het is altijd het gesprek van de dag in ons kikkerlandje; het weer. Het is te warm, te koud, te nat, kortom een hot item! Maar hoe ontstaan die verschillende weersoorten nu eigenlijk? Deze middag ga jij dat ontdekken samen met de professionals van Madscience. Leuk en leerzaam, wat wil je nog meer?

Deze middag hebben wij 2 beschikbare rondes:

• Ronde 1 van 14.00 uur-14.45 uur met 15 beschikbare plaatsen
• Ronde 2 van 15.00 uur-15.45 uur met 15 beschikbare plaatsen

Deze activiteit is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. In verband met de coronamaatregelen is de activiteit alleen toegankelijk voor kinderen. Ouders/ verzorgers wordt verzocht om even een wandeling te maken in de prachtige kasteeltuin.

Deelname is gratis maar voor deze activiteit is het wel noodzakelijk om vooraf aan te melden! Gelieve alleen het aantal kinderen aan te melden, via deze link: https://www.nmebeverwijkheemskerk.nl/actueel/aanmeldformulier2020/wervelend-weer/

Bezoekerscentrum Assumburg ‘het Koetshuijs is gevestigd aan de Tolweg 9a in Heemskerk.

NME Heemskerk

NME Heemskerk organiseert activiteiten op het gebied van natuur- en milieueducatie in Heemskerk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijkt u op www.nmebeverwijkheemskerk.nl of neemt u contact op via nme@odijmond.nl. Volg ons ook op Facebook!

Datum

wo 05 augustus 2020
Verlopen!

Tijd

14:00 - 15:45

Meer informatie

Meer informatie

Locatie

Kasteeltuin Assumburg
Tolweg 9a
Categorie
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord