Home Workshop Themaworkshop muziek op schoot
Muziek op schoot

Themaworkshop muziek op schoot

Nieuw bij Cultuurhuis Heemskerk zijn de themaworkshops Muziek op Schoot die op zaterdag gaan plaatsvinden. De workshops worden gedurende het seizoen vier maal aangeboden, iedere keer met een ander thema, passend bij het seizoen. Je kunt je samen met je kindje tussen 1,5 tot 4 jaar voor één workshop aanmelden maar je kunt ook alle vier de workshops meedoen. In dat laatste geval kun je gebruik maken van een combikorting.

Het is een ideale manier om te zien hoe jouw kindje reageert in een groep en op leuke, gezellige muzikale spelletjes, liedjes en bewegen. Meedoen met de workshop is niet alleen erg leuk om te doen, het is ook een belangrijke ondersteuning in het ontwikkelingsproces van jonge kinderen. Kinderen worden geboren met een natuurlijke gevoeligheid voor muziek. Baby’s luisteren met grote aandacht naar een liedje en rustige kniespelletjes worden met plezier gespeeld. Peuters zingen zelf erg graag en vinden het leuk om bijvoorbeeld met eenvoudige muziekinstrumenten te experimenteren.

De workshop wordt gegeven door Deborah de Liever. Deborah heeft veel ervaring met lesgeven aan jonge kinderen, niet alleen met Muziek op Schoot maar ook geeft zij les aan jonge kinderen op de basisschool. Zij weet als geen ander het jonge kind te bereiken door een specifiek aanbod, dat door haar zelf is samengesteld. Het is echt niet belangrijk dat u kunt zingen of een instrument bespeelt. Iedereen kan meedoen!

De allereerste workshop heeft het thema Herfstpret en is op zaterdag 20 oktober van 11.30 tot 12.30 uur in Cultuurhuis Heemskerk. De workshop Herfstpret kost € 10,-. Na de les is er gelegenheid om nog even gezellig na te zitten met een kopje thee/koffie en limonade.

Meer weten of aanmelden? De inschrijving is voor een kind met een volwassene. Dit kan een ouder, grootouder, oppas of iemand anders zijn. Klik op ‘meer informatie’ of kom even langs op bij de Maerten van Heemskerckplein 5 in Heemskerk.

Datum

di 20 oktober 2020
Verlopen!

Tijd

11:30 - 12:30

Kosten

€10,-

Meer informatie

Meer informatie

Locatie

Cultuurhuis Heemskerk
Maerten van Heemskerckplein 5
Categorie
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord