Zuhause Het grote Sinterklaashuis

Das große Sinterklaas-Haus

Het grootste en coolste Sinterklaashuis van Nederland opent wederom zijn deuren!

Vanaf woensdag 16 november 2022 tot en met zondag 4 december 2022 kun jij zelf ervaren hoe het is om midden in de hectiek van de decembervoorbereidingen van sint en zijn pieten te staan. Het is een unieke en interactieve belevenis waarin je alles van dichtbij ziet en de pieten zelf mee kunt helpen.

Es gibt ungefähr 15 erstaunliche Themenräume, viele Dutzende von Pieten, Musik, Unterhaltung und eine Schatzsuche durch alle Räume. Kannst du alle versteckten Stäbe finden?

Natürlich wollen wir nicht alles verschenken, aber Sie besuchen:

De pietenschool; neem plaats in een bankje en volg een les in de pietenklas van de Profpiet en leer waar een echte piet op moet letten.
Het langste verlanglijstje van Nederland; doe je mee om samen met alle bezoekers het langste verlanglijstje van Nederland te maken? Schrijf je naam en cadeauwens op deze enorme verlanglijst.
De lijstjeskamer; lever hier je eigen verlanglijstje, je post en tekeningen voor Sinterklaas in en zie wat de pieten er vervolgens mee doen.
De werkkamer van Sinterklaas; hier ligt het grote boek van Sinterklaas, bekijkt Sint alle tekeningen en verlanglijstjes en kun je hoofdpiet al je vragen stellen.
De slaapkamer en kleedkamer van Sinterklaas; bij hoge uitzondering mag je een kijkje nemen in de slaap- en kleedkamer van Sinterklaas. Wat vind jij zijn favoriete mantel en mijter? En van wie heeft Sinterklaas nou een foto op zijn nachtkastje staan?
De schatkamer van Sinterklaas; dit is hèt grote speelgoedmagazijn van Sinterklaas met kasten vol speelgoed, honderden meters inpakpapier en zakken vol met pakjes. Kijk hoe de pieten de lijstjes verwerken en de cadeautjes inpakken. Komen jullie de pieten een handje helpen?
De pietenbadkamer; De hit van afgelopen jaar! Kom alleen bij ons kijken hoe de pieten in bad gaan. Dat wil jij zelf thuis vast ook!
Sint’s bakkerij; kom kijken en helpen in de bakkerij van Sinterklaas waar de pieten druk bezig zijn om al het lekkers te maken zoals pepernoten, taaitaai, speculaas, banketletters, chocolade figuren, marsepein en natuurlijk chocoladeletters. Wat vind jij eigenlijk het allerlekkerste snoepgoed?
De grote controlekamer; hoe weet Sinterklaas eigenlijk wanneer jij je schoen hebt gezet? Je ziet het nu eenmalig in de strikt geheime controlekamer….
De pakjesmagazijnen; hier liggen alle pakjes klaar die de pieten in de schoorstenen gaan doen. Check hier of Sinterklaas ook in jouw woonplaats langs komt. Wow, wat een enorme stapel pakjes!!
En nog vele andere kamers waaronder het naaiatelier en de pietenslaapkamers

Und natürlich hat Sinterklaas Zeit, ein Foto mit Ihnen zu machen.

Ozosnel steht in seinem Stall auf dem überdachten Vorplatz des Schlosses. Sie können ihn streicheln und ein Foto mit ihm machen. Es besteht auch die Möglichkeit etwas zu essen und zu trinken, darunter natürlich leckere heiße Schokolade und verschiedene Sinterklaas-Köstlichkeiten!

Datum

Mi 16 November 2022 - So 04 Dezember 2022
Laufend ...

Mehr Informationen

Mehr Informationen

Ort

Kasteeltuin Assumburg
Tolweg 9a
Kategorie
Mehr Informationen

Wetter

geschmückt
geschmückt
3 ° C.
Wind: 23 KPH
Feuchtigkeit: 74 %
Fühlt sich an wie: -2 ° C.
X.
0 Kommentare

Dein Kommentar

An Diskussion beteiligen?
Hinterlasse uns Deinen Kommentar!

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.