Zuhause Agenda Films, theater & koffieconcerten

Filme, Theater & Kaffeekonzerte

Vanaf zondag 28 november vervallen de avondvoorstellingen bij Theater en Filmhuis De Cirkel. Wij proberen de films zoveel mogelijk te verplaatsen naar de middag, aanvangstijd 14.00 uur, in overleg met Cultuurhuis Heemskerk en Grandcafé Laurentz; ook zij maken van de zaal gebruik. Per voorstelling is ruimte voor 30 bezoekers, waarbij de zitplaatsen op voldoende afstand van elkaar staan. Voor alle films geldt: reeds bestelde kaarten komen te vervallen. Je krijgt de kosten vergoed en kunt, als je wilt, voor één van de matinees boeken. Dit geldt direct al voor de film ‘Supernova’ met Colin Firth en Stanley Tucci op 28 november. Je bent van harte welkom voor die frühe Aufführung um 14 Uhr.

Het kerstkoffieconcert en de jeugdfilm ‘Berend Botje’ van 12 december gaan door als gepland. De cabaretvoorstellingen van Samir Fighil en Marco Lopes worden naar alle waarschijnlijkheid verplaatst naar het nieuwe jaar. We houden jullie op de hoogte en zijn per mail bereikbaar voor vragen.

Deze aanpassingen in het programma gelden in ieder geval tot eind december 2021. We wensen iedereen veel sterkte de komende tijd en hopen dat de voorstellingen die doorgang vinden wat licht in de donkere decembermaand kunnen brengen. Graag in goede gezondheid tot ziens bij Podium Laurentz!

 

Das Programm ist gut gefüllt mit verschiedenen Filmen und Kaffeekonzerten. Sehen Sie sich das Programm in der Agenda von De Cultural Circle an und buchen Sie Ihre Tickets: https://www.decircleheemskerk.nl/programma/

Standort Theater-/Filmhaus De Cirkel
LAURENTZ Essen & Trinken
Anthonie Verherentstraat 1 1961 GD Heemskerk
info@culturalcircleheemskerk.nl

Datum

Fr 10 Dezember 2021 - Fr 14 Januar 2022

Mehr Informationen

Mehr Informationen

Ort

Laurentz
Anthonie Verherentstraat 1
Kategorie
Mehr Informationen

Wetter

mäßiger Niederschlag
mäßiger Niederschlag
4 ° C.
Wind: 19 KPH
Feuchtigkeit: 81 %
Fühlt sich an wie: -2 ° C.
X.
0 Kommentare

Dein Kommentar

An Diskussion beteiligen?
Hinterlasse uns Deinen Kommentar!

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.