Zuhause Agenda Ontdek je muzikale talent

Entdecken Sie Ihr musikalisches Talent

Spelenderwijs kennismaken en je talent ontdekken op het gebied van muziek…wie wil dat nou niet? In oktober start een leuk aanbod van korte kennismakingscursussen met kleine groepjes. Alle cursussen duren 8 weken.

De allerjongsten van 1,5 tot 4 jaar samen met een (groot-)ouder kunnen meedoen met Muziek op Schoot. Het is niet alleen erg leuk om mee te doen maar samen zingen, dansen, bewegen en luisteren naar liedjes is ook een belangrijke ondersteuning in het ontwikkelingsproces van jonge kinderen.

Klänge, Geräusche, Rhythmus, Gesang, Instrumente, Tanzen ... Im Musikspielplatzkurs für Kinder der Gruppen 1, 2 und 3 werden alle möglichen Dinge behandelt. Die Kinder lernen, wie viel Spaß Musik macht und sie ist auch gut für die Kinder allgemeine Entwicklung.

Kinderen van 7 t/m 11 jaar kunnen een muziekinstrument en zang ontdekken met een Muziekontdektuin bij onze kennismakingslessen. Zij gaan 8 weken lang een instrument uitproberen. Na 8 weken weet je als ouder zeker of je kind interesse heeft om muziekles te gaan volgen en of dit het instrument is waar je kind altijd van droomde. Kinderen kunnen een bepaalde voorkeur hebben voor een instrument dat zij ooit ergens gehoord hebben of willen hetzelfde instrument leren dat een andere bekende van hen ook speelt. Acht weken is dan lang genoeg om te weten of de keuze juist is geweest. Uit ervaring weet het cultuurhuis dat dit zeer verrassend kan uitpakken. Er zijn kinderen die in het begin veel moeite en weinig interesse hebben in een bepaald instrument maar na 8 weken helemaal enthousiast zijn. Omgekeerd gebeurt ook. Een muziekontdektuin volgen is een ideale manier om daar achter te komen. Bij basisschool De Bareel starten muziekontdektuinen op de basisschool zelf in een speciaal daarvoor ingericht muzieklokaal.

Anmeldung und weitere Informationen finden Sie auf der Website www.cultuurhuisheemskerk.nl. Für den persönlichen Kontakt sprechen die Mitarbeiter von Cultuurhuis Heemskerk gerne mit Ihnen unter der Telefonnummer 0251 836003. Sie stehen montags bis freitags von 9 bis 21 Uhr zur Verfügung.

 

Op de foto: Julia Wu
Fotograaf: Paul Beentjes

Datum

Mo 04 Oktober 2021
Abgelaufen!

Mehr Informationen

Mehr Informationen

Ort

Cultuurhuis Heemskerk
Maerten van Heemskerckplein 5
Kategorie
Mehr Informationen

Wetter

leicht bewölkt
leicht bewölkt
7 ° C.
Wind: 33 KPH
Feuchtigkeit: 61 %
Fühlt sich an wie: 2 ° C.
X.
0 Kommentare

Dein Kommentar

An Diskussion beteiligen?
Hinterlasse uns Deinen Kommentar!

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.