Zuhause Spooky Saturday

Spooky Saturday

Kom griezelen in Heemskerk tijdens Spooky Saturday! Het hele centrum van Heemskerk staat in het teken van griezelen. Op het Burgemeester Nielenplein staat een podium voor verschillende optredens (dans, muziek, goochelaar), knutselen, schmink, en de Trick or Treat wedstrijd.

Trick or Treat voor de kinderen
Doe mee met de Trick or Treat wedstrijd, en ga op je mooist (en griezeligst) verkleed en geschminkt. De kinderen starten op het Burgermeester Nielenplein waar ze een routekaart krijgen en langs een speciaal geselecteerde jury lopen om hun outfit te laten beoordelen. Trick or Treat door het dorp, er is een speciale routekaart ontworpen, waar alle deelnemende winkeliers op staan. Deze is alleen verkrijgbaar bij de kraam op het Burgemeester Nielenplein. Laat de routekaart bij elke deelnemende winkel afstempelen en lever deze weer in bij de kraam op het Burgemeester Nielenplein. 

Op het Burg. Nielenplein is het de hele middag griezelig gezellig en er zijn gratis activiteiten: schminken, knutselen, Halloween foto laten maken, mee dansen met het Alkmaars Showballet en kijken naar de fantastische magische show van goochelaar Magic Raymen.

Kom je ook lekker griezelen?

Datum

Sa 29 Oktober 2022
Abgelaufen!

Uhrzeit

12:00 - 17:00

Ort

Burgemeester Nielenplein
Burgemeester Nielenplein, Heemskerk

Wetter

geschmückt
geschmückt
2 ° C.
Wind: 22 KPH
Feuchtigkeit: 73 %
Fühlt sich an wie: -3 ° C.
X.