HZvt
Digitale toegankelijkheid

Op de nieuwe website van Heemskerk Zee van tijd (HZvt) besteden we aandacht aan de digitale toegankelijkheid. We voldoen aan de instructies van de gemeente Heemskerk om een basis toegankelijkheid te waarborgen. Dit betekent een duidelijke koppenstructuur, Alt teksten bij foto’s, beperkt gebruik van PDF's met alternatieven of toegankelijke PDF's en een heldere kleurcontrasten in het ontwerp.

Wettelijke regels

Bij HZvt vinden we digitale toegankelijkheid belangrijk. We werken continu aan verbeteringen om in 2025 te voldoen aan de wettelijke regels. We respecteren het recht van iedereen om deel te nemen aan onze samenleving, inclusief de digitale wereld. Daarom streven we ernaar dat onze website voor iedereen toegankelijk is. Want als dat het geval is, kan echt iedereen er gebruik van maken.

Plan van aanpak

De nieuwe website is in maart 2024 gelanceerd. Onze plan van aanpak is om de komende maanden te gebruiken de website steeds verder te leiden naar de juiste digitale toegankelijkheid.

Tips

Wij nodigen je uit om tips te mailen om zo de website nog toegankelijker te maken. Deze kun je sturen naar info@heemskerkzeevantijd.nl